Pampuri: PS shkelëse e ligjit dhe në Krrabë!

Orjola Pampuri u shpreh se, PS eshte shkelëse e ligjit dhe në Krrabë. “Ligji ndalon hapjen e zyrave elektorale partiake 300 metra prane qendrave te votimit. Në Krrabë zyra e PS eshte ngjitur me 2 qendra votimi, ne shkelje flagrante te Kodit Zgjedhor.

👉I bëj thirrje KQZ të marrë masa per zbatimin e ligjit, mbylljen e zyres prane vendit ku votojne banoret e Krrabes”, tha Pampuri.