Noka: Kam parë në sytë e çdo qytetari të Kamzës optimizëm dhe dëshirë të jashtëzakonshme për ndryshim!

Kandidati i PD, Flamur Noka u shpreh se ka parë me sytë e çdo qytetari të Kamzës optimizëm dhe një dëshirë të jashtëzakonshme për ndryshim!

“Kam parë në sytë e çdo qytetari të Kamzës optimizëm dhe një dëshirë të jashtëzakonshme për ndryshim! Ndryshimi është më pranë se kurrë”, shprehet Noka.

Dilni dhe votoni numrin 9 dhe ne do të sjellim një të ardhme më të mirë për të gjithë!

#Voto9PD #ShqipëriaFITON 🇦🇱
#VotoPartiaDemokratike #FlamurNoka

3 97