Flamur Hoxha me mësuesit në Kukës: Në 8 vjet arsimi u degradua nga mungesa e investimeve

Kandidati i PD, Flamur Hoxha zhvilloi një takim me mësuesit në Kukës. Ai u shpreh se, në 8 vjet arsimi u degradua nga mungesa e investimeve, mbyllja e shkollave dhe largimi i nxënësve e mësuesve.

“Edi Rama duhet të japë llogari për këtë dështim e jo të kerkojë mandat tjetër. PD do të ringrejë arsimin me mësim cilësor për fëmijët dhe paga dinjitoze për mësuesit jo me pak se 700 euro”, tha Hoxha.