Shehu në Memaliaj: Statusi i minatorit është në vëmendjen dhe programin e PD për t’u miratuar menjëherë

Tritan Shehu zhvilloi një takim me minatorët në Memaliaj. Shehu u shpreh se, statusi i minatorit është në vëmendjen dhe programin e PD për t’u miratuar menjëherë pas formimit të qeverisë së re pas 25 prillit.

“Qeveria refuzoi 3 vjet të diskutojë në Parlament propozimin e PD për miratimin e statusit. Minatorët kanë të dretë të mirëtrajtohen për punën e tyre të vështirë”, tha Shehu.