Basha takime derë më derë në njësinë 10, ftesë qytetarëve që të votojnë numrin 9

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar takime derë më derë në njësinë 10, në Tiranë.

I shoqëruar nga kandidatet për deputete të PD për Tiranën, Jorida Tabaku dhe Oriela Nebiaj, Basha u ka bërë ftesë qytetarëve që më datë 25 prill të mbështesin Partinë Demokratike dhe të votojnë për numrin 9 për të sjell ndryshimin.

1 190

2 148