Autori i sulmit mbi 5 besimtarët u neutralizua nga qytetarë jo nga policia, grushta e shkelma mbi të

Rudolf Nikolli neutralizohet nga qytetarët dhe jo nga policia, ndërsa më pas është arrestuar nga Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë.

Siç shihet nga pamjet e siguruara nga ‘Faxweb’, qytetarët e kanë rrethuar dhe i qëllojnë me shqelma, ndërsa dëgjohet një qytetarë teksa e shan.
Kujtojmë se Rudolf Nikolli ka sulmuar me thikë brenda xhamisë ‘Dine Hoxha’ duke plagosur 5 persona.

Mësohet se të plagosurit janë besimtarë myslimanë dhe punonjës të xhamisë, ndërkohë që veprimi i shpejtë i qytetarëve ka neutralizuar Nikollin. Ndërkohë menjëherë në vendin e ngjarjes janë gjendur Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë të cilat kanë arrestuar 34-vjeçarin.