Pasojat e humbjes/ Kryeministri në ikje, i braktisur nga të gjithë del dhe hungërrin si qen! (Video)

Reagimi i FRPD Vlorë

Kryeministri në ikje, i braktisur nga çdo shqiptar, mendjeprishur dhe jashtë çdo lloj norme/etike, në tallje me qytetarët, del dhe hungërrin si qen!

I braktisur nga çdokush, anembanë Shqipërisë, del dhe flet përçart pa program dhe ide, sepse e ka të qarte se pas 25 prillit detyra e tij është të hungërri; gjë që di ta bëj mësëmiri.

“Programi” i tij në këtë fushatë është imitimi zoologjik i kafshëve.

Mjerani ne ikje gjatë 8 viteve nuk ka patur program dhe ide të qarta qeverisëse, por jetike për ekzistencën e sektit të tij kanë qenë talljet dhe fyerjet.

Nëse doni të dini se si duket një humbës, shikoni Edramën, nje skizoid pathologjik, që humbjen e ka shpallur 7 ditë para ditës zyrtare të zgjedhjeve.

Mjerani është zhveshur nga çdo lloj norme njerëzore dhe qytetare, duke bërë që humbja ta shndërrojë në një kafshë hungërritëse.