Kaos në Librazhd, bllokohet rruga hyrëse në qytet

Në Librazhd vazhdon kaosi në qarkullimin e mjeteve si pasojë e bllokimit të rrugës nacionale nga rrëshkitjet e gurëve dhe gërryerja e asfaltit nga shirat. Bëhet e ditur se, prej muajsh shirat bllokojnë qarkullimin e banorëve dhe makinave në kryqëzimin kryesor të hyrjes në qendrën kryesore të qytetit.

Anomalia në kryqëzimin pranë zyrës së pensioneve, në rrugën që tëe çon te komisariati i policisë. Po ashtu e bllokuar është edhe rruga që shërben edhe si unazë për qarkullimin e mjeteve për shkak të punimeve nga  e “albstar”. Deri tani nuk është marrë asnjë zgjidhje për situatën e rënduar, ndonëse ka patur reagime të shumta nga qytetarët.

Agim BLLOSHMI

176091810 4 n