Mashtron shqiptarët si skafistët në ’97, që nga Vlora i hidhnin në Sazan, ky i merr nga Rinasi i hedh në Kukës

Kjo puna e avionit nga Londra si puna atyre skafistëve në ’97 që i merrnin fakirët nga Vlora dhe i hidhnin në Sazan duke u thënë arritëm në Itali. Edhe k,y i mori nga Rinasi dhe i Hodhi në Kukës!

Avioni ka pasur pak pasagjerë nga Londra dhe shumica e tyre janë ngritur në mjetin fluturues në Rinas.

Por për të çuar deri në fund fasadën e tij, Rama e ka mbushur avionin në Rinas dhe është ulur në Kukës, ku ka organizuar dhe shfaqjen e radhës.

Aeroporti i Kukësit, i hapur përgjysmë, pasi punimet do të vazhdojnë edhe pas uljes së avionit të parë, është thjeshtë një linjë e brendshme, Rinas-Kukës, pasi Ramës i dështoi të bëjë një udhëtim ndërkombëtar.