Kreu i PD Vlorë: Prova e madhe e së vërtetës po afron!

Reagimi i kryetarit të PD Vlorë,
Genc Deromemaj

Na akuzojnë Ne të opozitës për gjithçka që nuk e bën dot në këto 8 vite, duke mbajtur asnjë përgjegjësi politike e morale.

Na akuzojnë Ne të opozitës se kur kemi qenë në pushtet nuk kemi bërë asgjë për Vlorën dhe se historia nisi me sektin e tyre, ndërkohë që e vërteta është krejt ndryshe, duke harruar qëllimisht se çdo investim ka kohën e vet.

Na akuzojnë Ne të opozitës se nuk i duam investimet dhe zhvillimin e Vlorës, ndërkohë që ne jetojmë e kemi zgjedhur të jetojmë në Vlorë.

Na akuzojnë Ne të opozitës se kur të vijmë në pushtet, do të bllokojmë të gjitha investimet për Vlorën, ndërkohë që Ne kërkojmë transparencë për çdo lekë që investohet në qytet, sepse janë miliarda të hedhura të cilat nuk justifikohen me volume e punimeve.

Na akuzojnë Ne të opozitës se kur të vijmë në pushtet, nuk do të ketë më vaksina për Shqiptarët, tregues ky i faktit se vetëm një mendjeprishur mund të përdor vaksinat për qëllime elektorale.

Na akuzojnë Ne të opozitës se kur të vijmë në pushtet, nuk do të kemi lekë për të realizuar premtimet për rritje pagash dhe integrim të Shqipërisë në BE, thua sikur këta të sektit, i kanë lekët e xhepit e ua ka lënë baba trashëgimi e jo sikur të jenë lekët e shtetit e të Taksapaguesve Shqiptarë.

Pa program dhe të dështuar!

Në panik të madh për humbjen, si një dëshmi e keqpërdorimit të pushtetit dhe e mungesës së demokracisë për të mos pranuar rotacionin politik e demokratik.

Prova e madhe e së vërtetës po afron dhe është vetëm 8 ditë larg.

Edhe 8 ditë që Shqipëria e Shqiptarët të marrin frymë lirisht e të rikthehen në normalitet shpirtëror e demokratik.

Edhe 8 ditë për të duruar njeriun që aksidentalisht erdhi në krye të qeverisë, për të ikur si një besëthyer për besimin që i dhanë për fatin e keq të tyre shqiptarët.

Kush duron Ty edhe 8 ditë!

#VotoNr9
#ShqipëriaFit❤️n
#VloraFit❤️n