Rrjedhje të dhënash apo shantazh mbi popullatën?!

Nga Ilir PECNIKAJ

Gjatë kësaj jave kryefjala ka qënë vjedhja e të dhënave personale të partisë në pushtet nga portali è-albania.

Për këtë tashmë nuk ka asnjë pikë dyshimi.

Për këtë “specialistët” e PS, ja kanë marrë dorën që kur baba Taku dhe “Bleta” e tatimeve vodhen serverin e tatimeve në 2013 e me radhe, deri edhe servera të kompanive private për të fshirë video dhe allyshverishe të ketij lloj (Tau-Tau e di fort mirë se për çka bëhet fjalë).

Deri këtu tashmë jemi dakord që vjedhja për PS është kthyer në profesionin e parë dhe të vetëm, që ata më mirë dinë të bëjnë.

Tani pyetja shtrohet, ishte riedhje apo i leshuan vetë për të shantazhuar administratën (abministrate qeveritare, polici, mesuesi, mjeksi, administratë bashkiake etj), bisneset dhe familjarët e tyre, deri edhe tek persona që punojnë në ndërmarrje private, që sponsorizojnë majtas, për të mos folur, për korporata dhe “sha” me kapital shtetërorë.

Gjithsej, vetem në qarkun e Tiranës këto punonjes i kalojnë 150.000 persona. Pra rreth 125.000 familje (heqim një 20% punsime nepotike) sot janë të shantazhuara.

Kjo do të thotë se, nëse llogarisim se kemi rreth 2,5 votues për familje ( kjo e marr nga ISTAT) , do të thotë se vetem në këtë qark kemi mbi 312.000 votues të shantazhuar nga këto lista, dhe të lekundur nga frika, të shkojnë në votime për kriminelet në pushtet.

Gjatë gjithë kësaj kohe çdo njërit prej nesh i kanë ardhur me dhjetra telefonata nga gjoja “ekipe sondazhesh”, që tanimë nuk kemi pse të pyesim se nga u morën këto të dhëna, dhe kush i mori….

Duke parë se me telefonata populli u përgjigjej kryesisht, do votojmë PD, “specialistët” çfarë bënë?!

Bënë sikur ju rrodhën të dhënat personale të popullatës së qarkut Tiranë, për të luajtur “asin nën meng”, shantazhin.

Pas rrjedhjes kush i gjeti… ?! 😉

Unë sot nxorra një status, ku tregova me emer dhe mbiemer PATRONAZHISTIN tim, kriminelin, hajdutin e të dhenave të mia Kleand Lizaj.

Gjatë kësaj dite kam marrë me qindra telefonata nga miq dhe të njohur që direkt ose indirekt janë pjesë e grupimeve të mësipërme, të shqetësuar për të njohur, spihunin, hajdutin patronazhistin e tyre…

Pra miq të mi, kjo qeveri e ndyrë po provon çdo gjë për të rrembyer votat edhe kësaj here.

Mos bini preh e tyre.

Të gjithë së bashku, mund ti bëjmë, që këta patronazhista, nga frika, ti hanë ato të dhëna të vjedhura e me pas ti nxjerrin nga nuk thuhet.

Do ju lutesha, miq të mi, mos bini pre të konfliktoheni me “patronazhistet” e krimit, sepse edhe ata janë në hall si ju për kafshaten e familjeve të tyre.

Mos kini frikë!

#votonr9PD
#votonindryshimin,
#votoniPërTëArdhmënTuaj