“Rilindja” e ktheu fshatin Gjazë në një internim të dytë

Në memorien e persekutimit komunist, Gjaza u kthye në një internim të dytë gjatë rilindjes.

Sa herë takon banorët e Gjazës ,në atë fshat të vogël midis Fierit te Ri dhe Ngurrzës kujtimet e hidhura të persekutimit nuk janë fashitur ende.

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike në qarkun e Fierit, Saimir Korreshi në takimin e tij me banorët e kësaj zone shprehu mirënjohje për sakrificat e bëra gjatë persekutimit komunist por dhe harresës gjatë këtyre viteve te rilindjes qe te kujton një persekutim të dytë.

Besoni tek kryetari Basha dhe Partia Demokratike, në programin e saj për të nxjerrë vendin nga kriza. Programi per bujqësinë ka në fokus 100 milion euro subvencione dhe 50 milion euro në mbështetje të këtij sektori në investim.

“Ne e kemi ëndërruar Europën për t’u çliruar nga vargonjtë e komunizmit. Dhe sot të njëjtën ënderr kemi prandaj kërkojmë ndryshimin”, thotë Saimir Korreshi.

Në 25prill të votojmë ndryshimin.
Të votojmë nr.9
#ShqipëriaFITON !
#JuFitoni!

1 145