Ballina Politikë Majko: Shumë socialistë nuk do të votojnë, ky do të jetë një...

Majko: Shumë socialistë nuk do të votojnë, ky do të jetë një rrezik real për PS-në

Kryeministri Edi Rama dhe deputeti i PS, Pandeli Majko, duke dale nga nje mbledhje te Asamblese Kombetare te Partise Socialiste, PS, e cila eshte mbledhur per zgjedhjet e reja ne parti dhe per rinovimin e strukturave dhe anetaresimeve te reja. /r/n/r/nPrime Minister Edi Rama and lawmaker, Pandeli Majko, during a meeting of the National Assembly of the Socialist Party.

Ministri i Shtetit për Diasporën dhe kandidati për deputet Pandeli Majko në një intervistë në Vizion Plus u shpreh se, shqetësimi i selisë rozë në këtë prag zgjedhjesh janë socialistët që mund të qëndrojnë në shtëpi dhe të mos votojnë.

“Ne kemi shqetësim më të madh njerëzit të cilët na kanë votuar ne, po për shumë arsye nuk e kanë vendosur akoma për të dalë dhe për të na votuar. Dhe ky është një rrezik real për ne si të majtë. Në qoftë se ne dikush që na ka votuar, qëndron në shtëpi, sepse sipas të gjithë testimeve që kemi bërë ata që na kanë votuar nuk bëhet fjalë, të paktën në dy zgjedhjet e fundit, që të shkojnë të votojnë për kundërshtarët tanë, por mund të rrinë në shtëpi. Atëherë ky do të ishte një rrezik real”, deklaroi Pandeli Majko.

Exit mobile version