Ambasadori i BE: Më 25 prill shqiptarët të votojnë të mirën e përbashkët

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, Luigi Soreca ka mbështetur deklaratën e bërë nga Ipeshkvët katolikë në lidhje me votimet në zgjedhjet e 25 prillit.

Në një postim në Tëitter, Soreca shkruan se BE shpreson që më 25 prill të gjithë do të votojnë duke mbajtur në mendje të mirën e përbashkët.

“Ne shpresojmë që më 25 prill të gjithë do të ushtrojnë të drejtën dhe detyrën e tyre për të votuar duke mbajtur në mend të mirën e përbashkët, që është gjithashtu qëllimi i çdo aktiviteti politik”, shkruan Soreka.

auto soreca1111618498881