Hipokritër! Ju i doni vlonjatët vetëm për vota, si numra!

Nga Genc DEROMEMAJ
Kryetar i PD Vlorë

Ky është fakt që ju i doni vlonjatët vetëm për vota, si numra.

A i pyetët vlonjatët që mblodhët në takim për ndonjë projekt që po zbatohet në Vlorë!

A e pyetët Arben Meksin e Piro Stefën për projektin e Sheshit Kombëtar të Flamurit, Varrin Monumental të Ismail Qemalit apo “4 Topat”?

A e pyetët Inxhinierin e nderuar Vangjel Loli për projektin e Bulevardit Skelë-Vlorë apo për Portin Klientelist të Jahteve?

A keni pyetur ndonjë Projektues, Inxhinier e Ndërtues Vlonjatë për Ndërtimin e Lungobetonit që pas çdo dimri po Amortizohet ende pa u Marrë në Dorëzim nga Bashkia?

A e pyetët ndonjëherë Gjigandin e Basketbollit Shqiptar Viktor Papavangjeli për Zhvillimin e Sporteve në Vlorë?

A e keni pyetur ndonjëherë ish Futbollistët e “Flamurtarit” të Madh të viteve 80-të se si do të ishte e Ardhmja e Ekipit, por e latë të zbriste një kategori më poshtë?

A keni pyetur ndonjë nga Artistët që thirrët në takim se përse Arti e Kultura në qytet janë krejt inekzistente dhe kjo jo për faj të pandemisë e të tërmetit?

E pra, ju nuk keni pyetur asnjë nga këta në 8 vitet e qeverisjes suaj dhe projektet e betonizimit të Vlorës dhe deformimit historik e urban të qytetit i hartuat dhe i zbatuat sipas mendjes së një njeriu të vetëm, i cili qëllimin e vetëm ka që ta kujtojë Zaho kur të rritet!!!

Për të gjitha këto jeni Hipokritër dhe jo të Besueshëm për Vlonjatët, të cilët i keni prerë në besë, paçka se ju dha pushtet pa kufi!

Përgjigjen do ta Merrni më #25Prill, ashtu Si e Meritoni!

#Voto9
#ShqipëriaFit❤️n
#VloraFit❤️n

173187