Ballina Politikë Garo: Këto zgjedhje, për të ardhmen e fëmijëve tanë

Garo: Këto zgjedhje, për të ardhmen e fëmijëve tanë

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE, ZËDHËNËSJA E FUSHATËS SË PD, FLORIANA GARO

Keto zgjedhje nuk jane vetem per ne.
Jane per te ardhmen e femijeve tane:

Femijeve tane, te cilet duan te jetojne ne nje vend ku lideret e tij admirohen dhe frymezojne.

Femijeve tane, te cilet duan te marrin nje edukim cilesor qe do ti lejoje ata qe te pranohen nga cdo universitet qe ata zgjedhin te ndjekin.

Femijeve tane, te cilet duan te dijne me siguri se ne fund te studimeve te tyre universitare, ata do jene ne gjendje te gjejne nje pune te pershtatshme ne baze te deges qe kane zgjedhur,

Femijeve tane, te cilet duan te dine qe ata mund te vazhdojne te jetojne prane prinderve te tyre e te mos detyrohen te largohen drejt nje vendi te huaj sepse nuk kane te ardhme ne vendin e tyre.

Femijeve tane, te cilet ne thjesht duam qe te zgjohen cdo mengjes ne nje Shqiperi te re plot shprese.

Me 25 Prill te gjithe do te votojme Partine Demokratike dhe Lulzim Bashen qe te ri-sjellim shpresen ne Shqiperi.

Shqiperia fiton!

Exit mobile version