Anila Bishqemi: Elbasanasit do të zgjedhin qeverisjen përballë dhunës së pushtetit

Kandidatja e PD për Qarkun e Elbasanit, Anila Bishqemi vijon takimet me banorët e bizneset. Ajo shprehet se, elbasanasit do të zgjedhin të vërtetën përballë gënjeshtrës, qeverisjen përballë dhunës së pushtetit, mirëqënien përballë dështimeve.

Postimi në Facebook

Në çdo shtërngim duarsh, shikim sy më sy, rrahje supesh dhe shkëmbim bisedash, ndjemë dëshirën e banorëve të lagjes ‘Kongresi Elbasanit’ për ndryshim, për një qeverisje që punon për qytetarin, atë të thjeshtin, të urtin, të mencurin që familjen e mban me punë të ndershme.

Sot në çdo rrugë e biznes, nesër në çdo portë e shtëpi.

Elbasanasit do të zgjedhin të vërtetën përballë gënjeshtrës, qeverisjen përballë dhunës së pushtetit, mirëqënien përballë dështimeve.

Dëgjo për të ndryshuar! Voto për të ndryshuar!

#shqiperiafiton #familjafiton #elbasanifiton #Voto9PD

2 106

3 69