Të vrasin ditën e të fotografojnë natën!

Nga Alba KEPI

Të vrasin ditën e të fotografojnë natën!

Të shkatërrojnë ditën e të zbukurojnë natën!

Të vjedhin ditën e të retushojnë natën!

Feja e kriminelëve dhe hajdutëve është mashtrimi. Si në këto foto që u komisionuan për të gjetur këndin dhe errësirën e duhur që të fshehin masakren e krimit më të madh në historinë e Tiranës.

Kriminelë të tillë nuk kanë respekt as për besimtarët në ditët e tyre të shenjta e shesin krimet e tyre për histori suksesi e vota symbyllurish!

Ju kemi lënë Zotin!

1 126

2 100