Pse largohen të rinjtë?!

Nga Nada DAULLJA

Pse largohen të rinjtë?! Kjo është pyetja që jo vetëm duhet të na shqetësojë, por kjo është plaga të cilës duhet t’i gjejmë shërim. I ka rrënjët te papunësia, i ka rrënjët te sistemi i çorientuar keq, i meritokracisë së munguar, i sistemit arsimor të pakoordinuar me tregun e punës.

Pas 25 Prillit do të nisim të shërojmë pak nga pak secilën plagë, të ndalim emigracionin masiv dhe të rizgjojmë shpresën. Zgjidhjet janë mes jush! Leksioni i të rinjve të sapo diplomuar vlen!

#Bashkëpërndryshim #ShqipëriaFiton #VloraFiton