Berisha publikon videon: Gjimnazistët i heqin nga mësimi në Librazhd për takim më humbës Ramën!

Gjimnazistet i heqin nga mesimi per takim me Humbes Ramen ne Librazhd!

Degjoni audion dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Mirembrama dr Sot anetare te freshit lb kane marre ne tlfn gjimnaziste ju kane then qe neser vjen rama edhe ju presim ne qender me jepni emrin tju shkruaj je lista qe mos marresh mungese

Une e bera video dhe po ta dergojn ty.