Basha poston videon: Nuk jam piktor, por unë e di se çfarë i duhet Shqipërisë për të ecur përpara. Voto 9!

Zbardhja e videos

Përshëndetje kryetar!

Pershendetje Jona!

Pikturoni ju?

Jo unë nuk jam piktor, por e di se çfarë i duhet Shqipërisë. Punësim dhe mirëqenie, integrim në Be, ndryshim! Voto 9!