Kupa e mashtrimit do të derdhet më 25 prill!

Nga Tomor ALIZOTI

Dhe pak ditë na ndajnë nga ndryshimi i madh!

Njerëzit janë shpresëplotë se kjo qeveri e ka mbushur kupën e mashtrimit dhe tani është koha të japë llogari.

Përmirësimi i jetës, forcimi i ekonomisë, ulja e taksave, hapja e vendeve të reja të punës, do të jenë vetëm një pjesë e vogël e punëve të mëdha që na presin.

#VotoPD– AN 9

#ShqipëriaFITON

172074

2 90

3 58