Flamur Hoxha në Kukës: Do të fitojmë këto zgjedhje edhe me votën e socialistëve

Shumë shpejt qytetarëve u rikthehet edhe pushteti legjitim vendor

Në takimin me zgjedhësit e fshatit Nangë, drejtuesi politik për Flamur Hoxha bëri përgjegjës Edi Ramën për politikat e tij shpopulluese. “Të rinjtë po e braktisin vendin prej regjimit brutal të Ramës”, tha zoti Hoxha duke bërë thirrje ‘të bashkohemi për një fitore të thellë për të ndryshuar situatën në Kukës dhe në gjithë Shqipërinë’.

Ai tha gjithashtu se pas zgjedhjeve të përgjithshme do të kemi edhe zgjedhje vendore në mënyrë që komunitetit t’i kthehet edhe pushteti i grabitur përmes zgjedhjeve moniste. Zgjedhësit thanë se me datë 25 Prill, PD dhe kandidatit Hoxha do ti japin rezultatin më të lartë të mundshëm duke tërhequr edhe të majtët për të votuar ndryshimin’.