Basha uron besimtarët myslymanë: Agjerim të lehtë dhe të pranuar

Kryetari i PD, Basha ka uruar besimtatrët myslymanë për muajin e Ramazanit. “Agjerim të lehtë dhe të pranuar”, uron Basha.

Postimi i plotë
Të dashur miq të besimit islam që nesër nisni agjërimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, nga zemra ju uroj agjërim të lehtë dhe të pranuar!
Le të shërbejë ky muaj për të na udhëhequr në rrugën e drejtë dhe përmes sakrificës e lutjeve tona drejtuar Zotit, të ndërtojmë një jetë më të mirë për popullin tonë, me më shumë mundësi dhe gëzim për çdo familje shqiptare.

Agjërim të lehtë e të pranuar, dritë, shpresë dhe begati sjelltë ky muaj për ju, familjet tuaja dhe gjithë shqiptarët kudo që janë!