8 vjet që Shqipëria ka ngecur me Ramën janë boll për të thënë JO! Më 25 Prill të votojmë PD dhe Bashën për të risjellë shpresën

DEKLARATË E ZËDHËNËSES SË FUSHATË SË PARTISË DEMOKRATIKE, FLORIANA GARO

Cdo 4 vite, Rama vesh kostumin e zgjedhjeve, duke na treguar perralla, duke premtuar e premtuar…

Eshte Rama i para zgjedhjeve, por nese votojme per te serish, do te kemi Ramen e pas zgjedhjeve, e do te vijojme serish te deshtojme.

Papunesia, rrogat minimale me te uleta ne Europe, pamundesia per ta cuar Shqiperine perpara.

8 vjet qe Shqiperia ka ngecur me Ramen jane boll per te thene JO!

Perfitoni nga kjo mundesi per te ndryshuar!

Me 25 Prill te gjithe do te votojme Partine Demokratike dhe Lulzim Bashen per te risjelle shpresen. Shqiperia fiton!