Vetëm një mendjeprishur si Rama mund ta kryejë një veprim si ai në Kuç të Vlorës

Reagim i kryetarit të PD Vlorë,
Genc Deromemaj

Vetëm një AntiShqiptar dhe AntiLab mund ta kryejë një veprim si ai dje në Kuç të Vlorës, në zemër të Labërisë.

Memorandumet historike legjendare të Kuçit të Zenel Gjolekës me shokë, i banalizoi me një mbulesë tavoline buke!

Vetëm një mendjeprishur si Rama, që nuk i njeh dhe nuk i do Traditat e Shqiptarëve dhe Historinë e tij mund ta bëj një akt të tillë fyes për gjithë Labërinë dhe Historinë e Ndritur të saj.

Njeriu që kërkon të prish gjithçka të mirë që ka Labëria dhe Shqipëria!

Keqardhje për të gjithë ata që ishin dje rreth tij dhe nuk i dhanë përgjigjen e merituar një veprimi të tillë anormal.

Kuçi i ka Bashkuar Labërit në besëlidhje të mëdha burrash bese dhe nuk i ka përçarë e denigruar si veproi dje Besëthyeri i Historisë së Vlonjatëve, me mbulesa tavolinash.

Kush duron deri më #25Prill!

1 103