Lediana Fratari: Bukë, ujë dhe drita nuk është standard jetese, por mbijetese!

Vazhdojmë takimet në njësinë nr 5 në Tiranë, sëbashku me koordinatorin politik dhe kandidat në këtë njësi, Z.Agron Shehaj. Po sqarojmë programin e Partisë Demokratike.

Qytetarët janë vetëdijësuar tashmë, ata janë të pakënaqur nga qeveria, por duhen të dinë se çfarë alternative ofron opozita. Dhe kjo është ajo që ne po bëjmë me çdo qytetar në Tiranë. Ne po i ftojmë ata të mos votojnë PD-në thjeshtë, meqë qeveria është e korruptuar, por ta votojnë atë me vetedije, si alternativën më të mirë.

Ata janë të interesuar për taksat, por edhe për programin tonë për arsimin, shëndetësinë, çështjet sociale, mjedisin etj.

Eshtë viti 2021 dhe qytetarët nuk mund të gënjehen më me ujë 24 orë, drita dhe rrugë. Shqiptarët duan dhe meritojnë jo vetëm të ushqehen e të lahen, por meritojnë standarde dinjitoze jetese.

1 86