Ndjen humbjen kudo, Rama në Vlorë: T’u vijë turp nëse nuk më votoni…

Ka ikur nga mendorja dhe është në gjendje të rënduar nga hunbja e sigurtë që shikon me 25 prill ndaj edhe nga Vlora ka nisur të shaj¡ dhe mallkojë vlonjatët nëse nuk e votojnë në zgjedhje.

Rama ka zhvilluar takim elektorale në Vlorë, ku u shpreh se nuk kërkon asnjë votë për vete. Ai tha se votat i kërkon për Partinë Socialiste dhe për numrin 12, pasi sipas tij ky numër përcakton nëse qytetarët e duan vërtet Vlorën.

Më tej numri një i socialistëve u tha qytetarëve të Vlorës se nëse vinin në diskutim numrin 12 është turp. “Nuk dua asnjë votë për veten time dua votë për numrin 12. Ky dhe është turp që të vithet në diskutim numri 12 këtu:, tha rama i trembur nga sondazhet që tregojnë se edhe Vlora po e braktis.