Basha poston videon me një mesazh: Gratë janë forca e ndryshimit që kërkon Shqipëria!

Qëllimi ynë është të sigurojmë një jetë më të mirë për çdo grua në Shqipëri. Që fëmijët tanë të kenë një të ardhme më të mirë këtu në vendin tonë.

Bashkë për ndryshimin!
Voto 9, Partia Demokratike!
#SHQIPERIAFITON

Zbardhja e videos

Më thonë se çdo fushatë ka nevojë për një reklamë me në qendër gruan. Ku flitet për për rëndësinë e saj etj. etj.

Kështu bëjnë të gjithë…

Por nuk ka pse të jetë kështu…

Unë jam bashkëshort dhe babai i dy vajzave të mrekullueshme.

Une i njoh mirë dhe i respektoj ëndërrat dhe ambiciet tuaja, gjysmës më të mirë të shoqërisë. Ndaj nuk ju kam përdorur kurrë si fasadë apo si numër.

Ju jeni forca e ndryshimit që kërkon Shqipëria.

Qëllimi ynë është të sigurojmë një jetë më të mirë për çdo grua në Shqipëri. Që fëmijët tanë të kenë një të ardhme më të mirë këtu në vendin tonë.

Bashkë për ndryshimin!
Voto 9, Partia Demokratike!