Ballina Politikë Spahia me biznesin fason në Shkodër: Dyfishimi i të ardhurave, prioritet madhir...

Spahia me biznesin fason në Shkodër: Dyfishimi i të ardhurave, prioritet madhir i qeverisjes së PD

Ndryshimi nis me rritjen e pagave, pensioneve dhe ndihmen ekonomike

Biznesi fason në Shkodër është braktisur nga qeveria shqiptare gjatë pandemisë. Në vend të ndihmës nga shteti, ky sektor jetik i ekonomisë u pëball me neglizhencë nga shteti atëherë kur kishte nevojë përmbështetje.

Kandidati i PD Bardh Spahia ka vizituar një prej bizneseve fasone në Shkodër, ku njohur me problematikat e këtij sektori, ku evidentoi se vëmëndja e qeverisë ndaj biznesit ka qënë zero.

Në bisedat me punonjëset e fasonerive, Bardh Spahia që mban numrin 7 në listën e kandidatëve të PD, është shprehur se 25 Prilli është dita e ndryshimit të madh për të gjithë shqiptarët. Bardh Spahia deklaroi se PD ka një progam të mirëfilltë ekonomik, ku në fokus është rritja e pagës minimale në 36 mijë lek, rritjen e pensioneve me jo më pak se 5 % në vit, uljen e taksave dhe 110 mijë vende të reja pune.

Exit mobile version