Tabaku: Vendi sot është në mes të një krize ekonomike, Basha kryeministër sjell ndryshimin!

Kandidatja e D në Tiranë, Jorida Tabaku vijon takimet me qytetarët në lagjet e kryeqytetit. “Kush mund ta ndryshojë situatën që ndodhet vendi përpos se një forcë politike dhe një kryeministër si Basha?!, tha Tabaku gjatë një takimi me qytetarë.

“Vendi sot është në mes të një krize ekonomike, në mes të një krize qeverisëse ku sundon një pakicë e vogël. Ndryshimi është shumë pranë dhe kërkohet nga të gjithë, Shqipëria ka nevojë të ndryshojë qeverisje, – argumenton Tabaku.

Në 25 prill Shqipëria fiton! Shqiptarët fitojnë! Votoni PD në 25 prill, votoni numrin 9!”

2 62