Rama dhe Veliaj nuk ndalen, vazhdojnë asfaltin elektoral

Kryeministri në ikje, Edi Rama kërkon mandatin e 3-të qeverisës në zgjedhjet e 25 prillit, por nuk ka një program dhe bilanc lidhur me 8 vitet që ka drejtuar ekzekutivin shqiptar.

Kur mori detyrën e Kryeministrit në vitin 2013, shprehja që Rama përdorte më shumë kundër kundërshtarëve politikë, opozitës së sotme, ishte ajo se kishte lënë rrugët rrugëve.

Por sot pas 8 vitesh, infrastruktura e vendit duket në një gjendje katastrofike dhe kantieret e rilindjes, sikundër i cilëson Rama, janë thjesht projekte në 3 apo 4 D.

Këto foto që janë dërguar te portali JOQ, tregojnë situatën qesharake, por edhe dramatike në qytete të ndryshme.

Qytetarët janë të revoltuar për këtë fyerje që po u bëhet përpara votimeve. Fotot nuk kanë nevojë për koment.

Screenshot 10 4