Protesta ndaj monstrës së Bashkisë: Ka vrarë mbi 14 mijë qen

Protestat e qytetarëve ndaj monstrës së Bashkisë dhe kundër vrasjes së qenve vazhdojnë ndërsa shoqatat kanë denoncuar në SPAK, Veliajn.

Qindra përfaqësues të shoqërisë civile dhe kafshëdashës u mblodhën sërish te bashkia e Tiranës, ndërsa po sot u dorëzua edhe një kallëzim në SPAK kundër bashkisë së drejtuar nga Erion Veliaj.

Bashkia Tiranë akuzohet se ka vrarë mbi 14 mijë qen edhe pse janë dhënë rreth 1 miliard lekë për shërimin, strehimin dhe sterilizimin e tyre.