Lefter Gështenja: Në Rrajcë Sutaj, ku shteti është inekzistent

Takim i jashtëzakonshëm me qytetarët në Rrajcë Sutaj ku shteti është inekzistent.

Ata më shumë se kushdo tjetër ndjejnë zhgënjimin e nje qeverisje te papërgjegjshme. Këta banorë e dinë çdo të thotë t’i japësh vazhdimisht pushtet dhe besim një njeriu të vetëm dhe të shohësh si ai e shpërdoron atë.

Kjo zonë ka nevojë për ndryshim, për vëmendje! Partia Demokratike dhe unë personalisht do ta kthejmë vëmendjen tek qytetarët. Shqipëria duhet të ndryshojë. Ndryshimin do ta sjellim më 25 prill.

#shqiperiafiton

#votoPartiaDemokratike9

2 65