Lushnja në këmbë me Bashën

Qindra automjete dhe mijëra qytetarë kanë pritur me entuziasmin e fitores Kryeministrin e ardhshëm Basha në Lushnje. Vargu i makinave ka qenë mjaft i gjatë disa kilometra para hyrjes në qytet. Era e fitores ndjehet tashmë në ☼do qytet dhe do të jetë një fitore përtej të gjitha pritshmërive të derisotme.

Kryetari i PD, Lulzim Basha është pritur me entuziazëm dhe ovacione në Lushnje. Dhjetëra makina e kanë shoqëruar liderin e opozitës deri në hyrje të Lushnjes. Ndërsa qindra e qindra qytetarë kanë shpërthyer në ovacione.

1 69

3 37