Konispoli ka nevojë për ndryshim!

Nga Jolio DINE

Dhe banorët e Konispolit jo vetëm që e duan ndryshimin, jo vetëm që e kërkojnë ndryshimin, por edhe e meritojnë!

Dhe NDRYSHIMI do të vijë për ta nga vota e përgjegjshme në 25 prill,duke votuar në 25 prill Partinë Demokratike.

Vota është arma e çdo qytetari kundër rrënimit, korrupsionit, gjobëvënies së tatimorëve, prapambetjes arsimore, shkatërrimit të shëndetësisë, largimit masiv të rinisë dhe keqqeverisjes.

Ky ishte mesazhi që përcollëm e morëm në takimin me banorët e Konispolit së bashku me kandidatët e tjere për deputetë të Partisë Demokratike.

Pas 18 ditësh vota e tyre nuk do të jetë për atë që rrënoi dhe varfëroi Shqipërinë dhe që dëshiron të vazhdojë rrugën e varfërimit të shqiptarëve, largimit të rinisë, majtjes peng të së ardhmes europiane.

Në 25 prill vota e banorëve të Konispolit do të jetë për Partinë Demokratike, e cila garanton ekonomi të fortë, punësim, arsim më të mirë, shtet të së drejtës, anëtarësim atje ku Shqipëria e ka vendin- në BE!

Bashkë do ja dalim më 25 prill!

Në 25 prill #ShqipëriaFit❤n🇪🇺🇺🇸🇦🇱🇦🇱🇦🇱
#SarandaFit❤n.✌✌✌✌✌
#KonispoliFit❤n✌✌✌✌✌

2 60

3 39