Basha: Ne do të falim të gjitha gjobat abuzive të vendosura ndaj bizneseve nga Rama

Lideri i opozitës, Lulzim Basha shkruan në një reagim se, ne do të falim të gjitha gjobat abuzive të vendosura ndaj bizneseve nga Rama.

Postimi i kryetarit Basha

Ne do të falim të gjitha gjobat abuzive të vendosura ndaj bizneseve nga Rama. Ulja e taksave, ulja e çmimit të energjisë elektrike, forcimi i ekonomisë dhe rritja e pagës minimale, janë disa nga përparësitë tona kryesore.

Shqipëria pret me padurim ndryshimin!

#SHQIPERIAFITON