Varfëria dhe rënia e konsumit në Lushnje, bizneset duan ndryshim të shpejtë

Takimet e kandidatit per deputet te PD, Saimir Korreshi ne lagjien “Çlirimi” me banoret dhe bizneset e kesaj zone kane nxjerre ne pah veshtiresite ekonomike te jeteses dhe egzistences ne limitet e fundit te biznesit.

Jane shtuar emrat ne fletoret e borxheve, thote nje tregtar ambulant. Eshte e pa mundur te vazhdohet keshtu. Nuk me duhet premtimet boshe se kam 8 vjet qe nuk po ngreme koken. Biznesin po e mbaj me veshtiresi por eshte njesoj sikur neser te me shikoni te mbyllur se nuk po nxjerrin asgje.

Ne do të rrisim ndihmën ekonomike, pensionet e pagat, premton Saimir Korreshi . Me uljen e çmimit të energjisë , taksave dhe tarifave, çdokush do të ketë më shumë para në xhep. Do të ringjallim ekonominë. Te gjithe e duam ndryshimin dhe ai do te vij shume shpejt sepse kete e kerkojne shqiptaret. 25 Prilli erdhi dhe pak dite na ndajne.

#PartiaDemokratike

#votoPD-AN 9

#ShqipëriaFITON

1 46

3 28