Spahia: Do të çlirojmë Shkodrën dhe Shqipërinë nga ai që u ka vënë njerëzve thonjtë në fyt

Kandidati i PD për deputet, Bardh Spahia është pritur me entuziazëm në Kiras të Shkodrës.

“Do të çlirojmë Shkodrën dhe Shqipërinë nga ai që u ka vënë njërëzve thonjtë në fyt e po ia merr frymën ekonomisë. Më votën e 25 Prillit, rikthejmë vendin në shinat e prosperitetit dhe zhvillimit”, u shpreh Spahia.

1 51