PS, fushatë me pako me ushqime në këmbim të votës

Janë denoncuar shumë rastet e shpërndarjes së pakove me ushqime ndaj qytetarëve në këmbim të votave.

Denoncimi i fundit vjen nga Liboniku i Bashkisë së Maliqit të qarkut Korçë, ku sipas postimit në rrjet, vijon shpërndarja e pakove me ndihmë.

Sipas denoncimeve, Rilindja vijon fushatën me pako për votën e 25 prillit.

Duket se skema është e njëjtë kudo dhe e ngjashme me atë të viteve të mëparshme, kur në këmbim të votave, familjeve në nevojë u ofrohen pako me ushqime.

Screenshot 8 3