PD: 8 vite dështime dhe kërkon mandatin e tretë! Mos e lejoni të futet brenda!

Partia Demokratike i bën thirrje qytetarëve të mos ja hapin derën Edi Ramës, që pas 8 vite dështimesh kërkon të marrë sërish mandat.

Me një reagim në Twitter, PD shkruan kërkon nga qytetarët që të ‘mos e lejojnë të futet brenda!’

Reagim i PD

8 vjet dështime dhe tani dështimi po troket në derën tuaj për herë të tretë. Mos e lejoni të futet brenda!

auto b900