Ballina Politikë Lefter Gështenja takime në disa zona të Librazhdit: Fryma e ndryshimit është...

Lefter Gështenja takime në disa zona të Librazhdit: Fryma e ndryshimit është e madhe!

Kandidati i PD për Qarkun e Elbasanit, Lefter Gështenja ka zhvilluar disa takime sot në zona të ndryshme të Librazhdit.

Ja disa nga takimet e kanddiatit Lefter Gështenja

Në Gizavesh, ku fryma e ndryshimit është e madhe

Pas tetë vjetësh keqqeverisje të Edi Ramës, shqiptarët duan ndryshim. Zgjedhja që duhet të bëjmë është e qartë.
Ndryshim apo katër vjet të tjera edhe më të
këqija nën Edi Ramën? Ndryshimi do të vijë vetëm nga Lulzim Basha Kryeministër.✌🏻
#ShqiperiaFiton🇦🇱
#votoPartiaDemokratike9✌🏻

Në Arrëz, ku takova xha Muratin dhe banorët e tjerë

Një vend i bekuar me nje natyrë të rrallë dhe ideal për zhvillimin bujtinave agroturizëm por ka mbetur në harresë si pasojë e mungesës së infrastukturës. Rrejdhimisht, ku mungojnë edhe investitorët.
Të gjithë po bashkohen për ndryshimin që vjen me 25 prill! ✌🏻
#ShqiperiaFiton🇦🇱
#VotoPartiaDemokratike9✌🏻

Takim me banorët në Llangë

Ata janë të zhgënjyer nga keqqeverisja dhe kërkojnë ndryshimin. Qytetarët kërkojnë një qeveri që punon për ta e jo për interesat vetjake.
Ndryshimin do e sjellim me 25 Prill.✌🏻
#ShqiperiaFiton🇦🇱
#votoPartiaDemokratike9
#partiademokratike

Exit mobile version