Kudo në qytetin e Lezhës kërkohet ndryshimi!

Nga Lindita METALIAJ

Kudo ne qytetin e Lezhes kerkohet ndryshimi, por ne lagjen Iliria eshte jetik per çdo banor!

Varferia, papunesia e diskriminimi eshte kryefjala e te rinjve,pensionisteve dhe e çdo banori.

Perjashtimi nga skema e ndihmes ekonomike per nje frigorifer te falur,per nje biçiklete te ndryshkur eshte e turpshme!

Femijet qe mbledhin kanaçe dhe hekurishte bashke me prinderit tregon nivelin e varferise se banoreve ne lagjen Iliria.

Koha per ndryshim!

Bashke per ndryshim!

Lezha Fiton!

Shqiperia Fiton me Partine Demokratike!

2 41