Qeverisje diktatoriale me “këshilla mjekësore”

Nga Dr. Zekri PALUSHI (MD)

Manipulimi i mendjes njerezore eshte nje process i mire-studjuar, dhe i perdorur prej shekujsh. Nder protagonistet me te njohur ne kete fushe, ngelet Goebbels, (minister iHitlerit per Propaganden),-qe mbahet mend per proklamacionet e tij fame-keqesi:- Nqs e arrini te bindni popullin se po i kercnon nje “Rrezik ”, atehere ato bajne c’fartedoniju. (“if you make people believe in the threat of an enemy, they’ll do your bidding”). -Apo, “Nqs nje genjeshter per seritet mjaft shpesh, kjo bahet e vertete”. (“if you repeat a lie often enough it becomes the truth”).

Per ne, njerezit qe kemi jetue ne Shqiperi,-gjatete pushtimit komunist, -proklamacionet e Goebbles-it, tingllojen shume familjare. Lufta kunder armiqve imagjinar, ne vendin tone, ka vazhduar per gjate 50 vjetve.

Siq po shihet, -qe nga dita e pare e shpalljes se kesaj pandemie, shume nga politikanet e diteve te sotme,-zellshem po praktikojne disa nga kto proklamacione, -sigurish “ne emer te mbrojtjes se shendetit te popullit nga COVID-i”.

Ndonse politikanet e sodit jane ma t’sofistikuar, –frikaprap-se-prap ngelet arma ma e perzgjedhur e tyre. Me nje armik te pa-dukshem, -(si COVID-i jone), -ato po tmerrojne te gjithe njerezimi.

Siqe dime, qe kur rasti i pare, u diagnostikua me COVID-19,jashte Kines, -bota fatkeqesisht,filloj te qeverisej nga “Kshillat (anti)Mjekesore”.

C’do aspect, gjithmone ne ndryshim, -i ksaj pandemie,ashte kontrollue me shume kujdes,nga OrganizataBotrore e Shendetesise (OBSH), ne bashkpunim me agjensite e medha Shtetrore Mjeksore, dheMedia.

Cuditerisht, -kto “Kshilla Mjekesore”, -te dhena per te njejten pandemi, dhe t’njetin virus, -kane  qene te ndryshme, ne shtete te ndryshme, -sigurisht, ne mbeshtetje te rrethanave politike, dhe oreksit te politikanve!

Kto ndryshime, dhe masa drastike,tepa-llogjikeshmee t’pa-justifikueshme nga shkencat mjekesore, jane kundershtuar me force nga personalitetet e mirefillta te Shkences Mjekesore Botrore.

Gjate gjithe vitit qe shkoj, ne kemi pare me dhjetra-e-mijra doktorre, eksperta mjekesor edhe punonjes/kerkues te ndryshem shkencore qe kane kritiku me force, e kundershut publikisht keq-drejtimin dhe keq-trajtimin e ksaj pandemie, -duke sjelle ne pah, edhe shume kontradita, e konflikte interesash te ktyre agjensive me IndustrineFarmaceutike.

Mbi 52.000 profesional mjekesore, qe perfaqesojne disa nga shkollat ma t’mira mjekesore, dhe institute studimesh shkencore, -tashma ne shenje proteste kundra strategjive dhe veprimeve te tjera zyrtare, me efektete te padeshirueshme ne shendetin fizik dhe mental te femijve, dhe qytetarve, -me 4 Tetor 2020, ne Great Barrington te Massachusetts, te Amerikes, kane firmosur njedeklara te, te quajtur‘the Great Barrington Declaration’ [https://tinyrl.com/y5fwzlqj].

Te tjere dissident mjekesor,- jane duke na paralajmeruar se:

-Numrimi zyrtar i vdekjeve, -vecanerisht ne Amerike dhe Angli, jane masivisht te ekzagjeruara.Psh, ne USA, ne vitin 2018, gjate 365 diteve kane vdekur 2.839.205 njerez (pra rreth mbi 7.778 vdekje ne dite); ndersa ne vitin 2020, gjate 317 diteve, kan vdekur 2.465.323 njerez, (rreth 7.777 vdekje ne dite).

Ne Angli vdesin c’do dite, rreth 1.700 njerez. Vetem nga grip ivdesin c’do vit mesatarisht 17.000 Anglez.

Ne Australi, -vjet nga Marsi ne Korrik, -pra gjate 155 diteve, kane vdekur prej shkaqeve te ndryshme, 68.000 njerez–(pra 440 vdekje ne dite),-ndersa gjate 450 diteve te pandemise, kan vdekurngaCOVID-19, -vetem909 njerez.

-Ne Shqiperi vdesin c’do vit, nga semundje te ndryshme, mesatarisht 20.000-21.000 njerez.Ndersa numri i vdekjeve nga COVID-19, -terregjistruara ne  Worldometr,deri me daten29 Mars, ishte 2.235.

Shume eshte folur edhe per keq-kalkulimet e vdekjeve,te lidhura direkt me COVID-19, -nderto po permendi ate te Universitetit Mjekesore ‘Johns Hopkins’ -ne Baltimore, qe ka analizu statistikat e vdekjeve, ne vitet e meparshme, duke i krahasuar ato, me vdekjet e rregjistruara, me shkaketar COVID-19.-Ata vune re se numri I vdekjeve nga shkaqe te ndryshme, gjate kesaj pandemie, ishte shume here ma i ulet se sa numri I vdekjeve nga COVID-19,-duke ardhe ne nje konkluzion te perllogjik se, te pothujse te gjitha vdekjet ishin rregjistruar si vdekje covid-jane.

Kjo mos-perputhje e pa-llogjikeshme e shkaktarve te vdekjeve, nuk eshte vetem nje fenomen Amerikan, – kjo ka ndodhur, ne tegjith boten.

E pa-llogjiksheme  eshte edhe renja e numrit te diagnostikuarve me gripin sezonal, -qen’krahasim me 2019, ka ra 98%!

Kte discordance tejet te pa-llogjikshme mund ta“justifikohet”vetem mbeshtetja e diagnozave, ne nje test te pa-pershtatshem, sic eshte rasti i testeve PCR.(Polymerase Chain Reaction), –qe njihet edhe si ‘TamponiNaso-faringeale’

Tendalemi pak ne kete test.

Shpiksi i ketij testi, Dr. Kary Mullis, (qe vdiq pa-pritmas, ne Gusht te vitit qe shkoj), ka thane se “ky test nuk ishte ba per diagnostikimin e asnje prej semundjeve infective,…”

Edhe specialist te tjere, te ksaj fushe thone se, mbeshtetja e diagnostikimit te COVID-19, ne testin PCR, eshte nje korrupsion i perdorur si nje instrument denimi dhe vuajtjesh.

Ka edhe shume shpjegime teknike,te metejshme,ne lidhje me ciklet e amplifikimit te ktij testi, qe une s’po i diskutoj, -por ju baj thirrje, dhe inkurajoj,te gjitha laboratoret qe perdorin kete mnyre testimi,-ti shpjegojne kto teste, -e te jene transparent, ne lidhje me aftesite diagnostikuese te tij.

Bazuar ne kto teste,-(siq shifet te pa-pershtateshme), – deri me daten 29 mars 2021, jane diagnostikuar ne te gjithe boten 127.762.560 raste me COVID,-prej te cileve kane vdekur 2.81 milion.Te mos harrojme se c’do vit vdesin ne bote nga semundje te ndryshme, 56-60 milionnjerez.

Fatmiresisht,shume shtete te botes, po arrijne te kuptojne fallcitetin e keti jtesti, -psh., nje gjykate apeli ne Portugali, ka arritur ne konkluzionin se testi PCR, nuk asht i besueshem per te diagnoztikuar nje infeksion covid-jan, -dhe ne baze te ktij vendimi, c’do lloj karantine me force, e bazuar ne pozitivitetin e ketij testi, mud te jete illegal.

Nderkohe, e shoh teper te rendesishme qe te percjelli tek koleget e mij, -vecanerisht doktorret Shqipetar,njemesazh shume te rendesishem, qe eshte: “Njerezit po vdesin me se shumti nga nje mjekimi gabuar, dhe jo ne kohe, -se sa nga COVID-19”.

Prandaj te perqendrohemi ne PROFILAKSINE dhe MJEKIMIN e ksaj viroze,-por me ilacet qe na ofroje personalitetet e mire fillta mjekesore,-te cilet une i kam studjuar me shume kujdes, dhe jam ne current te vazhdueshem,te zhvillimeve e reja, t’ksaj fushe.

Ne te njejten kohe, –inkurajoj te gjithe lexuesit e ktij shkrimi qe  ta kerkojne vete kte mjekim, ne farmacite e tyre, e ti mbajne ne GADISHMERI, per ti perdorur menjehere, sapo t’ju shfaqen shenjat e para, -qe ma kryesoret jane: temperature, kolle te thate, dhe lodhje,- apo shenja ma pak terralla, siq jane: -djegie gryke, dhimbje trupore, diare, conjuktivit, dhimbje koke, humbje te shijes apo te nuhatjes, -ndersa shenja shume serioze jane: -veshtersi ne frymemarrje, apo frymemarrjet e shkurta, dhimbje apo presion ne gjoks, humbjete te folurit, apo te levizjeve. Kto shenja, zakonisht shfaqen 5-6 dite, pas kontaktitme me nje teinfektuar.

Nuk po zgjatem me studimet e shumta mjekesore, ne favour te rrezultateve te larta te perdorimit te ktij mjekimi qe konsiston ne perdorimin e Protokollit te HYDROXYCHLOROQUIN-es, dheProtocollit te IVERMECTIN-es.

Para se te permbledhi kto protokolle, -ja vlent’ju tregoj se, Amerika qe se rrekomandonte mjekim, -zenvendin e 11 ne bote per numrin e vdekjeve, ndersa India dhe Bangladeshi qe e kane perdorur qysh heret, ketemjekim, -perkatesisht zenevendet e 103, dhe 128,tevdekjeve ne bote.

Pra, le ti permbledhim kto protokolle:

Protokollii HYDROXYCHLOROQUINES,-qevazhdohet per 5-10 dite:

1-Hydoxychloroquine (plaquenil) 200 mg- 1 tablet, c’do 12 ore.

2-Doxycycline, 100mg- 1 tablet, c’do 12 ore.

 3-Zinc, – 1 tablet, c’dodite.

 4-Vit D3, -1 capsule, c’dodite.

 5-Vitamin C,- 2 tableta, 3 here ne dite.

*PER QELLIME PROFILAKTIKE,-sidomos te Personelit Mjekesore, -jepen njeheresh, 2 tableta, (400mg), c’do jave.

Protocollii IVERMECTIN-es eshte:

-Ivermectin, (stromectol) 3mg, -merren4 tableta, (12mg),jeheresh, esull ne mengjez, -c’dodite, per 5 diterrjesht.

1-Zithromax 500 mg, -c’dodite, per 5 dite, ose

2-Doxycycline 100 mg, -fillohet me marrjen e menjehereshmete 2 tabletave, -pastajvazhdohet me 1 tablet, c’do 12 ore, -per 10 dite.

3-Zinc, 1 tablet c’dodite, per 10 dite.

4-Vitamine C 250mg, -2 tableta, 3 here ne dite, per 10 dite.

5-Vitamine D3, – 1 capsule, c’dodite, per 10 dite.

*Perqellimeprofilaktike, -sidomos ne personelinmjekesorjepen:

-IVERMECTIN 12mg (nje doze),-c’do 14 dite

-DOXYCYCLINE-100mg, nje here ne dite per 4 dite,-c’do 14 dite.

-ZINC 50mg, nje here ne dite per 4 dite, -per 14 dite

-Vitamin D3, nje ne jave.

Nuk po flas per mekanizmin e veprimit, dhe veprimin si ne gjihte ktyr eilaceve, -por THEKSOJ se sejcili prej ktyre mjekimeve,-si me Hydroxychloroquine, apo Ivermectine, jane MJAFT te SIGURTA, dhe EFEKTIVE,-nese perdoren ne kohe,-me shfaqjene shenjave te para te nje infeksioni viral (shenja gripale), -po keshtu, -siq thame, jane shume efektive per ti perdorur edhe si profilaksi.

Me te gjitha studimet shkencore, dhe faktet mbeshtetes, per perdorimin e ktyre protokolleve, qe shpetojne jete njerezish, -si qeveria Amerikane, -ashtu dhe shume qeveri te tjera, -jo vetem qe si rrekomandojne, -por I censurojne dhe per genjeshtrojne ato.

Kto qeveri, po marrin nje ndihme te jashtezakonshme nga Big Tech, si Facebook, Amazon, Netflix, Google, Alphabet, Apple dhe Microsoft,- dhe te mos harrojme qe ne te gjitha kto manipulime,-“meritat” kryesore, ju takojne, Organizates Botrorete Shendetesise, Organizates se Kombevete Bashkume, dhe Forumit Ekonomik Boteror, -tre korporatat PARAZITIKE private qe financohen nga qeverite e ndryshme, dhe individual te interesuar, si Bill Gates,….George Soros! Kto korporata ushtrojne nje fuqi teper te madhe, dhe jashtzakonisht influencuese mbi qeverite e ndryshme, duke dale edhe mbi ligjet e tyre.

Por c’far ne duhet te dime tashma, eshte ajo qe KY VIRUS do te jete me ne PERGJITHMONE, dhe nuk sherohet pa asnje mjekim, (vetem duke priturvaksinen). Pritja, ne kete rast, I jep kohe virusit qe te hyj ne qelizat tona trupore, ku edhe shumezohet me shpejtesi,-duke dhene keshtu pasoja fatale. Pra, mjekimi dhe profilaksia kundra ktij virusi sipas protokolleve, ka siqellim STOPIMIN sa me te hershem te shumezimit te tij, -e sirrjedhoje, –SHPETIMIN e JETES se NJEREZVE.

Shume gjera, ne lidhje me COVID-19, jane te pa-kuptushme, dhe enigmatike, – si, perdorimi i nje testite pa-pershtatshem per diagnostikimin e tij, manipulimi i numrit te vdekjeve, masat drastike te jashtzakonishme, te tipit diktatorjal,….., dhe mbi te gjitha CENSURIZIMI I SHKENCETARVE dhe MJEKIMIT PERKATES!!!!

Tash, politikanet jane duke folur shume, rreth mutacioneve te ktij virusi, -gje qe eshte e vertete, -por kjos’eshte nje fenomen i ri, -te gjith viruset pasojne mutacione/ndryshime t’vazhdueshme, -kte e dine edhe politikanet, -megjith ate ato po e shfrytezojne kete fenomen natyral, -jo per te edukuar popullin, por per te intensifikuar friken, -e per me teper, -duke i paraqitur kto mutacione si “ma t’rrezikshme”, -ato shpresojne se njerezit do te harrojne COVID-in  Kinez, -nje emer qe shqeteson dhe ofendon tej-mase,  Partine Komunistete Kines.

Ne kurrs’duhet te harrojme se ne 100 vjetorin e saje, (1917-2017),-Murtaja Komuniste, ka festuar vrasjet ma c’njerezore, te mbi 100 milion viktimave te pa-fajshme,-nder to edhe ato Shqipetare, -megjithate, ato prap-se-prap jane gjalle, dhe ne perpjekjet’vazhdueshme per te marre boten.

Perfundoj duke jukujtuar se gjate ksaj pandemie, -asnje nga politikanet, apo qeveritaret, s’kane humbur nje cent nga rrogat e tyre, -ama, njerezit po humbin gjithcka, perfshire Jeten,Lirine e Demokracine.

Le te lutemi qe ne nje dite shume te afert, -aktoret e ksaj skene dramatike botrore, te vet-diskretitohen,- me shprese se s’do te jete teper vone, -kur  , EKONOMIA, Te ARDHURAT e njerezve, LIRIA, DEMOKRACIA, dhe SOVRANITETI, nuk do te jene  ma.