Saimir Korreshi: Së bashku për ta nxjerrë vendin nga kriza…

(Takime me banore dhe biznese ne lagjien “Kongresi i Lushnjes” te Kandidatit per deputet te qarkut Fier z. Saimir Korreshi)

I shoqeruar nga drejtues te PD-se te lagjies “Kongresi i Lushnjes” Kryetari i PD-se njekohesisht dhe kandidati per deputet z. Saimir Korreshi ka takuar paraditen e sotme banore dhe biznese te kesaj lagjie. Shpesh me njerez te njohur e te panjohur por me deshiren per tu pershendetur dhe diskutuar me ta , eshte shprehur se eshte e pashmangshme te mos mesosh realitetin e hidhur qe po kalon shoqeria e sotme e zhytur ne skandale te qeverisjes se rilindjes. E gjithe shoqeria sot jeton ne stres, ky stres ka kapur ekonomine e cila do te çlirohet me 25 prill. Ne jemi te gjithe bashke per t’i kthyer shpresen njerzve.

Realitet dhe veshtiresi per te perballuar jetesen, sakrifice dhe mund per te mbajtur biznesin qe jeton ne krize , ndaj kerkesa ime dhe deshira e perbashket eshte ta nxjerrim shoqerine tone nga kriza duke besuar ne planin emergjent te Partise Demokratike. Ndaj voto nr. 9 sespe

#FitojmeNE!

#FitonSHQIPERIA!

1 32

3 21