Rinia ka nevojë për terrene sportive, që të mos vegjetojë në kafene

Nga Lediana FRATARI 

Mbështetje rinisë! – kjo është nga kauzat e mia.

Mbështeje për një arsimim më të mirë dhe për mundësi më të mëdha punësimi, por edhe mbështetje për argëtim. Dhe sportet janë fusha e preferuar e të rinjve.

Tirana është një qytet i madh, por me mundësi të vogla argëtimi dhe sporti. Unë do të loboj fort që të rinjve tu krijohen kushtet që të mos e shpenzojnë kohën e tepërt duke vegjetuar nëpër kafene, por të ushtrohen në terrene sportive, për një jetesë më cilësore dhe më të shëndetshme.

Sëbashku me një grup të rinjsh zhvilluam një ndeshje volejbolli. Fitoi ekipi me bluzën blu, ekipi ku bëja pjesë edhe unë, por me 25 prill #shqipëriafiton

Faleminderit goca dhe çuna, jeni të mrekullueshëm.

Në 25 prill bashkohuni me mua dhe Partinë Demokratike!

3 20

4 9