Rama braktiset nga biznesmenët e Firiet! Në vend të tyre merr në takim disa të rinj të FRESSH

“Shiu na pengoi që biznesmenët të mos vinin në takim, ndaj jemi kaq pak sot”!

Kryeministri në ikje, Edi Rama ka zhvilluar një takim, siç tha ai, me biznesmenë të Fierit, por biznesmenët nukanë shkuar në takimin e tij, ai është detyruar të marrë disa të rinj të FRESSH në vned të tyre.

Kjo ishte edhe arsyeja pse Rama ishte i çorientuar dhe mezi artikulonte fjalët. Gjatë takimit, Rama tha se, “shiu na pengoi që biznesmenët të mos vinin në takim, ndaj jemi kaq pak sot”.

Rama çdo ditë e më tepër po braktiset nga të gjithë. Edhe vetë socialistët janë zhgënjer nga ai, ndaj nuk e mbështesin më.