Tomor Alizoti: Edi Rama i përket të shkuarës, ne nuk kemi asnjë minutë kohë të tepërt të merremi me të

Edi Ramën e ka kapur paniku në ikje e sipër. Vjen në Berat dhe, veç propagandës dhe gallatës, nuk ofron asgjë. Ne nuk kemi asnjë minutë kohë të tepërt të merremi me të.

Sot një gjë është e sigurt: Ai i përket së shkuarës. Banorët e qarkut të Beratit ia kanë prerë biletën më 25 prill. Ndryshimi është i pakthim.

Bashkëbisedova sot me banorët e Salcës në njësinë administrative Kozare të Kuçovës.

Fitorja ndihet kudo!

Programi i PD-së i rikthen dinjitetin shqiptarëve!

#shqipëriaFITON🇦🇱✌

2 12