Popullorët europianë mbështesin Bashën

Partia Popullore Europiane, i ka dhënë mbështetje liderit të PD-së Lulzim Basha. PPE ka shpërndarë videon e numrit një të Partisë Demokratike, që bën fjalë për integrimit europian të Shqipërisë.

Më herët, Sekretari për Marrëdhëniet me Jashtë në PPE, Patrick Voller ka shpërndarë një video-mesazh të liderit të opozitës, Lulzim Basha lidhur me integrimine europian.
Voller duket se mbështet Bashën në thirrjen e tij dhe premtimin për ta anëtarësuar Shqipërinë në Bashkimin Europian.
Patrick Voller është zyrtar i Partisë Popullore Europiane, pjesë e së cilës është dhe Partia Demokratike e Shqipërisë.