Tabaku: Ka ardhur koha që shqiptarët të shohin të ardhmen me një qeveri që mendon për familjet e tyre

Kandidatja e PD, Jorida Tabaku vazhdoi sot takimet me banorët në lagje, dyqane, lokale e banesa. “Rruga drejt një Shqipërie më të mirë kalon në 25 prill. Atë ditë nuk votohet për Ramën apo për Bashën por për familjet e tyre”, u tha Tabaku ndër të tjera.

“Ka ardhur koha që shqiptarët të shohin të ardhmen me një qeveri që mendon për familjet e tyre. Ndryshimi duhet të vijë sepse kërkohet nga të gjithë! Shqiptarët kërkojnë më të mirën për familjen e tyre dhe do të votojnë për fitoren e familjeve të tyre”, ka theksuar Jorida Tabaku.

3

2 1